sreda, 7. december 2011

ESM Pogodba Dolga z Oznako Tajnosti: Nujna Zaprta Seja Odpisanih Parlamentarcev

LJ - Čeprav so bile volitve v nedeljo, je predsednica Odbora za zunajo politko, Janja Klasinc sklicala nujno sejo, ki bo potekala za zaprtimi vrati v četrtek. Zaprte seje se bodo udeležili še stari poslanci, tema bo samo ena, sprejeti pogodbo o ustanovitvi Evropskega mehanizma za stabilnost.

Poslanci bodo gradivo dobili šele po podpisu, zaradi označenosti s stopnjo tajnosti.

O tako pomembni predaji suverenosti, neizvoljenim eurokratom, ki jih ljudje ne morejo odstraniti, zamenjati in ki niso odgovorni ljudem, ampak samo interesom zasebnih bank, bi seja morala potekati javno, vsem na očeh.

Gre za to, da so si izmislili osnovni kapital 700 milijard € (700.000.000.000 €.), za katerega še danes nismo dobili pojasnila odgovornih od kje in na kakšen način so prišli do te številke. Ta pogodba zahteva da vsi ki so podpisali pogodbo v roku sedmih dni, nakažejo kakršenkoli znesek se bo zahteval od ESM. ESM-a ne bo možno preklicati tudi ob izvolitvi druge vlade in je nepreklicen.

Svet guvernerjev lahko spremeni 8. člen pogodbe in s tem spremeni količino osnovnega kapitala. To pomeni da je 700 milijard € šele začetek. ESM se lahko založi z sredstvi toliko, kolikor želi in od nas se bo zahtevalo pod členom 9. da nepreklicno in brezpogojno izplačamo.

ESM bo imela polno pravno zmožnost da sproži sodne postopke. ESM, njena lastnina in finančna sredstva bodo imela imuniteto pred vsemi sodnimi postopki. Torej ESM program lahko toži nas, vendar se mi ne moremo pritožiti na sodišče.

Nepremičnine, finančna sredstva in premoženje ESM-a, bodo imuna pred preiskavo zasegi, zaplembami, razlastitvami ali katerokoli drugo obliko zasega, jemanja ali prodajo upnikove nepremičnine s strani sodnih ali zakonodajnih ukrepov.

Imuni pred sodnim postopkom to je pokrito v prejšnji točki, to pomeni da ne naša vlada, ne zakonodaja, niti naši demokratični zakoni ne bodo imeli vpliva na to ESM organizacijo.

Guvernerji, namestniki guvernerjev, direktorji, namestniki direktorjev, upravni direktor in člani osebja, bodo imuni pred sodnimi postopki v zvezi za dejanja, ki jih opravljajo in uživajo neranljivost z zvezi z njihovimi uradnimi listi in dokumenti.

Vsi vpleteni v ESM so odrešeni, ne bodo bili odgovorni za nič. Neranljivost pomeni, pomeni da nam ne bo dovoljeno videti kaj je bilo napisano. Kot vidimo da nam sporočajo za zaprtimi vrati odpisani poslanci in predajajo suvereno državo neizvoljenim in po tej pogodbi nedotakljivim. Pogodba uvaja novo medvladno organizacijo, ki smo ji dolžni prenašati neomejene količine premoženja v roku sedmih dni, če ta tako zahteva.

Torej ESM mehanizem - Organizacija, ki lahko toži nas, je imuna pred vsemi oblikami pregona in čigar upravljavci uživajo enako imuniteto.

Ni neodvisnih ocenjevalcev in nobeden od obstoječih predpisov ne velja.

Vlade ne morejo ukrepati proti njen. Evropski nacionalni proračun Slovenije v rokah ene same neizvoljene medvladne organizacije.

To je prihodnost Evrope. To je nova EU. Evropa brez suverenih držav v primežu eurokratov in elite iz zasebnega bančnega sektorja.

Dobra dela se naredijo pod soncem, ne za zaprtimi vrati, pod krinko - to je boljše za vas, druge vam ni.

Na tem mestu smo vse že pozvali k protestu vseh mirnih oblik tudi s podpisom peticije.



Elektronski naslovi poslancev: Pošljite pismo poslancem: marjan.bezjak@dz-rs.si, france.cukjati@dz-rs.si, milan.cadez@dz-rs.si, zvonko.cernac@dz-rs.si, vinko.gorenak@dz-rs.si, ivan.grill@dz-rs.si, branko.grims@dz-rs.si, robert.hrovat@dz-rs.si, eva.irgl@dz-rs.si, alenka.jeraj@dz-rs.si, janez.jansa@dz-rs.si, jozef.jerovsek@dz-rs.si, danijel.krivec@dz-rs.si, zvonko.lah@dz-rs.si, rado.likar@dz-rs.si, branko.marinic@dz-rs.si, darko.menih@dz-rs.si, rudolf.petan@dz-rs.si, miro.petek@dz-rs.si, iztok.podkriznik@dz-rs.si, marijan.pojbic@dz-rs.si, joze.tanko@dz-rs.si, peter.verlic@dz-rs.si, andrej.vizjak@dz-rs.si, stefan.tisel@dz-rs.si, milenko.ziherl@dz-rs.si, aleksander.zorn@dz-rs.si, samo.bevk@dz-rs.si, mirko.brulc@dz-rs.si, renata.brunskole@dz-rs.si, alan.bukovnik@dz-rs.si, anton.colaric@dz-rs.si, bogdan.cepic@dz-rs.si, andreja.crnak-meglic@dz-rs.si, silva.crnugelj@dz-rs.si, matevz.frangez@dz-rs.si, matjaz.han@dz-rs.si, luka.juri@dz-rs.si, anton.kampus@dz-rs.si, janez.kikelj@dz-rs.si, janja.klasinc@dz-rs.si, miroslav.klun@dz-rs.si, bojan.kontic@dz-rs.si, marijan.krizman@dz-rs.si, dusan.kumer@dz-rs.si, miran.potrc@dz-rs.si, darja.lavtizar-bebler@dz-rs.si, dejan.levanic@dz-rs.si, tomaz.mencinger@dz-rs.si, breda.pecan@dz-rs.si, majda.potrata@dz-rs.si, andreja.rihter@dz-rs.si, janko.veber@dz-rs.si, melita.zupevc@dz-rs.si, matjaz.zanoskar@dz-rs.si, josko.godec@dz-rs.si, anton.urh@dz-rs.si, franc.jursa@dz-rs.si, vasja.klavora@dz-rs.si, franc.znidarsic@dz-rs.si, andrej.magajna@dz-rs.si, alojz.posedel@dz-rs.si, vili.rezman@dz-rs.si, vili.trofenik@dz-rs.si, franco.juri@dz-rs.si, franci.kek@dz-rs.si, pavel.gantar@dz-rs.si, gregor.golobic@dz-rs.si, alojzij.potocnik@dz-rs.si, tadej.slapnik@dz-rs.si, zmago.jelincic@dz-rs.si, bogdan.barovic@dz-rs.si, miran.gyorek@dz-rs.si, silven.majhenic@dz-rs.si, sara.viler@dz-rs.si, jakob.presecnik@dz-rs.si, radovan.zerjav@dz-rs.si, franc.bogovic@dz-rs.si, gvido.kres@dz-rs.si, franc.puksic@dz-rs.si, janez.ribic@dz-rs.si, borut.sajovic@dz-rs.si, ljubo.germic@dz-rs.si,anton.anderlic@dz-rs.si, milan.gumzar@dz-rs.si, miran.jeric@dz-rs.si, roberto.battelli@dz-rs.si, laszlo.goncz@dz-rs.si

Ni komentarjev:

Objavite komentar